субота, април 20, 2024
NaslovnaINFOПотписан Споразум о пословно-техничкој сарадњи

Потписан Споразум о пословно-техничкој сарадњи

 Председник општине Пријепоље, Драго Попадић посетио је ЈП “ Путеви Србије “ и потписао Споразум о пословно – техничкој сарадњи у вези фазне реконструкције државног пута IIA реда број 200, деоница од Сахат куле до манастира Милешева и фазног уређења десне обале у секундарном кориту реке Милешевке. Инвеститор радова на овом пројекту је ЈП „Путеви Србије“, укључујући и радове на заштити и измештању делова телекомуникационе мреже, као и радове на измештању постојећих електроенергетских објеката . ЈП „Путеви Србије“ финансирају све наведене радове.

Инвеститор радова на реконструкцији јавног осветљења је општина Пријепоље а финансијер тих радова ЈП “ Путеви Србије „.

Потписивањем овог Споразума општина Пријепоље је испунила све своје обавезе у вези реализације овог за нас јако битног пројекта.

Вредност предметних радова је 900.108.389, 37 динара .

Председник општине са сардницима је такође одржао састанак са техничким директором г дином Басурићем који га је упознао са тренутном ситуацијом везано са остале пројекте у области путне инфраструктуре за које постоји могућност финансирања од стране Владе Републике Србије о чему ће јавност бити информисана у наредном периоду.

https://prijepolje.ls.gov.rs/vesti-i-obavestenja/vesti-i-dogadjaji/359-potpisan-sporazum-o-poslovno-tehnickoj-saradnji?fbclid=IwAR09KPq1Wjl5GrTbYdYF0vF5PKSws70ITg4L_JOrU4eiWW6C0HUG0z4h3eg

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR