OVO MORATE DA URADITE NAJKASNIJE DO 1. APRILA! EPS izdao molbu – ostavite ovaj papir na vidnom mestu!

JP “Elektroprivreda Srbije” saopštila je danas da će u toku vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite.

Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem maila slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mail adrese prema lokaciji brojila.

Adrese za distributivna područja su: za područje Beograda info.centar@epsdistribucija.rs , za područje Vojvodine prijavastanja.ev@eps.rs , za područje Kraljeva(Užice.Priboj.NovaVaroš.Prijepolje) prijavastanja.kv@eps.rs , za područje Kragujevca prijava.stanja.kg@eps.rs i za područje Niša stanja.jugoistok@eps.rs .

EPS moli kupce da iskoriste ovu mogućnosti i jave očitano stanje brojila čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.

“Apelujemo na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja korona virusa. Sve aktivnosti „Elektroprivrede Srbije“ usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije”, ističe se u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име