петак, мај 24, 2024
NaslovnaINFOOtvoren Međunarodni sajam turizma. Prijepolje predstavlja potencijale opštine

Otvoren Međunarodni sajam turizma. Prijepolje predstavlja potencijale opštine

Pod sloganom „Kad je odmor nije teško“ od 23. do 26. februara 2023. godine u halama 1, 1A i 4 učestvuje oko 350 izlagača iz 33 države, među kojima je i osam novih država sa afričkog kontinenta.

Sajam turizma će i ove godine predstaviti veliki broj popularnih svetskih destinacija sa sve raznovrsnijom turističkom ponudom, autentičnim smeštajnim kapacitetima prilagođenim savremenim turistima. Najnoviji trendovi u međunarodnoj turističkoj industriji, kao i inovativni koncepti i perspektive u razvoju turističkog biznisa biće centralne teme koje će okupiti i poslovne posetioce i ljubitelje putovanja.

Tradicionalno, na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Sajam je otvorio predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gde je tokom obilaska štandova Turističke organizacije regije Zapadne Srbije najavio infrastrukturna ulaganja u opštine Prijepolje i Sjenicu, koja će doprineti razvoju turizma u regiji.

Turistička organizacija Prijepolja će svoju turističku ponudu predstaviti na Beogradskom sajmu u periodu od 23. do 26. februara 2023. godine. Pozivamo vas da ih posetite u okviru zajedničkog štanda Turističke organizacije regije Zapadne Srbije u hali 4. Beogradskog sajma.

Radno vreme sajma – Hala 4

23 – 25. februar: 10:00 – 19:00

26. februar: 10:00 – 18:00

Prijepolje INFO

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR