среда, мај 29, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEOпштина Пријепоље једна од ретких која помаже рад Дома здравља стигао КОЛОР...

Oпштина Пријепоље једна од ретких која помаже рад Дома здравља стигао КОЛОР ДОПЛЕР ускоро и ново теренско возило за хитну службу

На данашњој конференцији за штампу у Дому здравља Пријепоље поводом набавке новог ултразвучног апарата колор доплера похваљена је брига и труд функционера општине Пријепоље. Да помогне рад Дома здрваља као веома позитивно оценио је директор Здравственог центра Ужице Милош Божовић и истакао да је општина Пријепоље једна од ретких у Златиборском округу која својим радом помаже набавци опреме и лечењу својих грађана.

20190912_135308(0)

 

У оквиру мера популационе политике Министарства здравља Републике Србије, Служба за здравствену заштиту деце пријепољског Дома здравља добила је савремени колор доплер ултразвучни апарат. Тим поводом, организована је конференција за медије којој су присуствовали, поред запослених у Дому здравља, чланови општинског руководства и директор Здравственог центра Ужице Милош Божовић.

Вредност ултразвучног апарата је  три и по милиона динара, од чега је из Кабинета министра без портфеља задуженог за демографију и популациону политику обезбеђено 2 милиона 975 хиљада динара, док је општина Пријепоље обезбедила 525 хиљада динара.

Опширније у видео прилогу:

Пријепоље ИНФО

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR