недеља, јул 14, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEOdržana redovna sednica štaba za vanredne situacije u Prijepolju

Održana redovna sednica štaba za vanredne situacije u Prijepolju

U Opštini je održana   sednica Štaba za vanredne situacije, na kojoj su doneti zaključci i usvojeni izveštaji preduzeća, akcije, analize i inicijative  usmerene na kvalitetu  života građana i postupci tokom zimske sezone. Sednicom je presedavao predsednik opštine Dragoljub Zindović.20191203_104546

FOTO: Prijepolje INFO

Posle usvajanja Izvoda iz zapisnika predhodnih sednica , načelnik Odeljenja za VS u Prijepoljuje upoznao je  prisutne  sa  predlogom Organa uprave za donošenje procene ugroženosti od katastrofa i plana zaštite i spasavanja. Razmotren je plan zimske službe za 2019/2020 godinu kao i njihova spremnost za realizaciju poverenih poslova.Bilo je reči o Budžetskim sredstvima za rad Štaba za vanredne situacije opštine Prijepolje za 2020.godinu.

20191203_104614

FOTO: Prijepolje INFO

Razmotren je izveštaj o vodotokovima na teritoriji opštini Prijepolje i preduzete preventivne i operativne mere na zaštiti ugroženih deonica od eventualnih poplava u nastupajućem periodu. Takođe su promenjeni članovi štaba za vanredne situacije usled promena u rukovodstvu .  Belmir Mujazinović je  zamenio Sabiru Hodžić kao novi načelnik opštinske uprave,a Slaviša Puzović je umesto Borka Golubovića kao novi rukovodilac Elektrodistribucije i Sanela Zildžović je umesto Zijada Khaleda rukovodilac odeljenja za investicije.

Naloženo je JP  Putevi Srbija da ostvare uvid nad stanjem zaštitne ograde na mostu preko reke Lim kod železničke stanice u Prijepolju jer predstavlja opasnost za bezbednost učesnika u saobraćaju.

20191203_104601

FOTO: Prijepolje INFO

Prijepolje INFO

 

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR