среда, мај 29, 2024
NaslovnaINFOНестала 13-годишња девојчица, полиција из Ниша је тражи (Širite Dalje)

Нестала 13-годишња девојчица, полиција из Ниша је тражи (Širite Dalje)

Нишка полиција потврдила је да интензивно трага за тринаестогодишњом девојчицом Тамаром Блажић, чији су нестанак пријавили родитељи.

Маријан Б. отац тринаестогодишње девојчице која је нестала јутрос на путу ка Гимназији, за „Новости.рс“, је изјавио да је веома узменирен.

На питање да нам каже нешто што би помогло да се Тамара пронађе, само је успео да нам каже: „Узнемирен сам. Молим вас делите вест и молим вас ослободите линију ако буде звао неко са новом информацијом“.

Девојчица са родитељима живи у нишком насељу Ново село, а њен нестанак пријављен је вечерас.

Све грађане Србије овом приликом молимо, ако нешто знају или су можда видели девојчицу да се јаве на телефон: 064 22 5555 7, или се обрате првој полицијској станици.

„На себи има плаву мајицу, беле панталоне са слике и зуте патике. Молимо све људе доброг срца да шире информацију даље и алармирају јавност како бисмо је што пре нашли. Девојчица има само 13 година“, рекла је раније вечерас Тамарина тетка, Александра Павловић.

Нестала девојчица Тамара Блажић

Нестала девојчица Тамара Блажић

Девојчица је, како МУП саопштава, јутрос изашла из куће, а на себи је имала беле панталоне и жуте патике. Висока је око 169 центиметара, светло смеђе косе и кестењастих очију.

Моле се грађани да, уколико су видели девојчицу, или имају било какву информацију о њој, јаве полицији на број телефона 018/522-982.

RTS  /  PINK

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR