среда, мај 29, 2024
NaslovnaTURIZAMNajlepše destinacija za 2019. godinu u komšijskoj Crnoj Gori

Najlepše destinacija za 2019. godinu u komšijskoj Crnoj Gori

Pošto je zima na izmaku da bi što pre dočekali proleće- vreme je da ubrzamo zimske dane istražujući o destinacijama za letovanje. Ni jedna zemlja nije ružna i svaka ima svoje lepote ,a pitanje je šta i koja energija Vama prija.

Mnogi biraju destinacije po celom svetu kao da nema more u nama komšijskoj i bratskoj Crnoj Gori. Ukoliko ste se odluči da ovo leto provedete u Crnoj Gori donosimo vam spisak od 5 najlepših plaža na komšijskom primorju.

SVETI STEFAN PLAŽA

Sveti Stefan plaža je neposredno ispred čuvenog ostrva-hotela i sastoji se iz 2 plaže podeljene mostom koji vodi ka ostvu. Sa leve strane je opštinska plaža i na njoj možete boraviti besplatno dok  sa desne strane je hotelska plaža Svetog Stefana.

origCrna Gora plažacrna_gora_sveti_stefan_leto_2017_atlantic_5

 

KRALJIČINA PLAŽA

U neposrednoj blizini Svetog Stefana nalazi se Kraljičina plaža, inače jedna od najlepših na celom Jadranu. Prema legendi, ime je dobila po kraljici Mariji Karađorđević koja je na njoj najviše volela da letuje, a i danas je omiljeno mesto brojnih poznatih ličnosti. Do prelepe plaže Pržno, koje je od Kraljičine udaljena svega nekoliko stotina metara, možete doći šetajući se puteljkom kroz borovu šumu.

PLAŽA PLOČE BUDVA

Prelepo mesto,izvuceno iz grada, a opet blizu Budve,ova plaza pruza sve sto je potrebno za jedan kvalitetan odmor. Lezaljki ima u dovoljnom broju ,ne postoji mogucnost da Vam se penju na glavu kao na gradskim plazama,more je cisto i prelepo,a higijena na plazi je na vrhunskom nivou.Ploče je veštačka plaža izgrađena od prirodnog kamena.Inače plaža Ploče Vam nudi bazene za najmlađe, dok u drugom delu plaže je bazen za  odrasle u kojem se održavaju dnevne žurke.U ovom kompleksu možete naći restoran sa nacionalnom kuhinjom,brzu hranu ,koktel bar, kao i zabavni program i rekreacijama na vodi.

PLAŽA KALARDOVO- TIVAT

Kalardovo je plaža koja se nalazi izvan naselja, u relativnoj blizini aerodroma. Dužina plaže je 260 metara i raspolaže sa tuševima, WC-om, parking prostor, kafić,restoran..

GRADSKA PLAŽA PETROVAC

Najveća plaža u Petrovcu je gradska peščana plaža Petrovac i ona je najposećenija  plaža na Budvanskoj rivijeri sa bogatim plažnim sadržajem.

U blizini plaže se nalaze mnogobrojni plažni barovi, hoteli, restorani, vile, prodavnice…Plaža je  prekrivena je crvenim kamenčićima koji joj daju poseban izgled.

 

 

 

 

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR