четвртак, јун 13, 2024
NaslovnaSRBIJAKRAJ POTRAGE: Nestala devojčica pronađena živa i zdrava u Beogradu

KRAJ POTRAGE: Nestala devojčica pronađena živa i zdrava u Beogradu

Marija Đenadić (16) iz sela Ratkovac kod Lajkovca, čiji je nestanak prijavljen u ponedeljak, pronađena je u Beogradu, živa i zdrava, prenosi „Blic“.

Kako neki mediji prenose, iz pouzdanih izvora, nakon intezivne policijske potrage, devojčica koja je svoj dom napustila u ponedeljak u popodnevnim časovima, pronađena je u četvtak posle podne na području Beograda i nije, kako je ispričala, oteta.

Ona je izjavila da nije oteta i zlostavljana, već da je otputovala kod dečka. Proverava se, međutim, da li je bila kod muškarca s kojim se poslednji put dopisivala na Fejsbuku a koji je, kako se sumnja, koristio lažni profil na toj društvenoj mreži. Kako se navodi, devojčica, u svakom slučaju, nije povređena i negira da je oteta, već da je svojevoljno otišla od kuće.

Prethodno je devojčicin otac Zoran ispričao da sumnja da je Mariju oteo znatno stariji muškarac, mogući seksualni predator, koji je na Fejsbuku, kako bi stupio u kontakt sa njom i približio joj se, koristio lažni profil i predstavljao se kao mladić. On je, prijavljujući ćerkin nestanak, ispričao da je Marija, pošto joj je mobilni telefon oduzet, za poslednje ugovaranje viđenja sa tim muškarcem iskoristila bratovljev telefon.

Pre nestanka, tinejdžerka je viđena u mestu Ćelije kod Lajkovca na Ibarskoj magistrali, gde su je, zatekavši je prethodno na putu Lajkovac-Slovac, dovezli poznanici kojima je rekla „da će sa te stanice otputovati kod tetke u Beograd“.

Zoran Đenadić, otac šesnaestogodišnje Marije iz Ratkovca kod Lajkovca, koja je juče pronađena posle tri dana nestanka, tvrdi za Telegraf.rs da njegovu ćerku jeste oteo muškarac koji se lažno predstavljao na Fejsbuku. On ogorčeno poručuje da nisu tačni navodi da je devojčica sve vreme bila kod dečka.

– Hvala lajkovačkoj policiji što je pomogla da se moja ćerka pronađe. Došla je kući u jako lošem stanju. Na jednu nogu uopšte ne može da stane. Priča nepovezano, kao da je drogirana. Kaže da je primila neku injekciju i da je to bio apartman sa puno devojčica. Sve su imale između 14 i 16 godina – priča Zoran za naš portal.

Kako kaže, devojčica tvrdi da nije silovana i zlostavljana, ali njen otac poručuje da bi to tek trebalo utvrditi pregledom.

Podsetimo, Marija je nestala u ponedeljak, kada je poslednji put viđena oko 15 sati, na putu Slovac – Lajkovac. Na sebi je imala kratak šorts, roze majicu i torbicu.

Komšije su tada ispričale da je Marija prošle godine doživela neprijatnost, kada je otišla da se vidi sa dečkom koga je upoznala preko društvenih mreža.

– Ušla je u njegova kola, vozili su se neko vreme, a onda ju je on izbacio i ostavio pored puta – prisećaju se komšije za Telegraf.

Policija ju je pronašla sinoć, u jednom marketu u Beogradu.

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR