Juče su u Domu kulture Prijepolje snimani kadrovi filma o najvećem boemu među pevačima narodne muzike – Tomi Zdravkoviću

Juče su u Domu kulture Prijepolje snimani kadrovi filma o najvećem boemu među pevačima narodne muzike – Tomi Zdravkoviću.
Dom kulture zbog svog izgleda i građevine slične nekadašnjem Domu sindikata, gde je Toma održao 20 koncerata zaredom, odabran je za snimanje nekoliko scena.

Фотографија корисника DOM KULTURE PRIJEPOLJE


Ponosni smo što je Dom kulture kao jedno velelepno izdanje čiji smo autentičan izgled sačuvali, našao svoju bitnu ulogu u ovom filmu. Osim toga, drago nam je da smo imali priiku da budemo domaćini izvrsnoj glumačkoj ekipi kao i timu reditelja i producenata.

Фотографија корисника DOM KULTURE PRIJEPOLJE

Scene koje će biti na samom početku filma snimljene su u Prijepolju a potom i koncertne scene koje je nekada Toma držao u Domu sindikata.
Osim statista među kojima su i glumci Amaterskog pozorišta Doma kulture Prijepolje, važnu ulogu u filmu ima i naš poznati Prijepoljac Aco Pejović a o čemu je reč publika će imati priliku da vidi na premijeri koja je planirana početkom naredne godine.

Фотографија корисника DOM KULTURE PRIJEPOLJE
DOM KULTURE PRIJEPOLJE Prijepolje INFO

Leave a Reply