петак, фебруар 23, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEIzuzetna ponuda Supernove u susret predstojećim praznicima - DOŽIVITE SUPER PRAZNIČNU MAGIJU...

Izuzetna ponuda Supernove u susret predstojećim praznicima – DOŽIVITE SUPER PRAZNIČNU MAGIJU DOMA

Izuzetna ponuda Supernove u susret predstojećim praznicima

DOŽIVITE SUPER PRAZNIČNU MAGIJU DOMA

Božićni i novogodišnji praznici za većinu nas predstavljaju priliku za povratak u detinjstvo, u vreme kada je sve bilo jednostavno i kada smo dane provodili u toplom domu zajedno sa onima koje najviše volimo. Kojoj god generaciji da pripadamo svima su nam najlepši deo godine te ušuškane večeri uz toplu čokoladu, čaj i domaće kiflice kada razmenjujemo poklone, prepričavamo anegdote iz prethodne godine i gledamo omiljene televizijske programe.

Kako bi našim prazničnim danima dodala još malo magije, Supernova je pripremila Super sve plus paket sa jedinstvenim sadržajem najraznovrsnijeg programa za svačiji ukus. Paket obuhvata više od 260 televizijskih kanala i čak 40 HD kanala, u okviru kojih će svaki član porodice pronaći nešto primamljivo. Bogat filmski, serijski i dečiji sadržaj na FOX kanalima, HBO, Superstar TV, Nickelodeon ugrejaće i najhladnije zimske večeri, dok će kompletan sportski program uzburkati strasti vatrenim ljubiteljima sporta. Za one koji zadremaju gledajući omiljeni film ili emisiju, Supernova je pripremila vraćanje programa do 72h unazad, a otimanje daljinskog upravljača sada je prošlost, jer je gledanje televizije omogućeno i na do tri mobilna uređaja u okviru usluge TV po tvom.

Pored široke ponude televizijskih usluga, Supernova donosi i super internet, brz kao otvaranje poklona u ponoć! Uz super brzinu od 120 mb/s i neograničen internet, ceo svet biće vam na dohvat ruke. A kada počne razmena novogodišnjih čestitki, tu su i super neograničeni minuti ka fiksnoj i mobilnoj mreži mts i Supernova. Ne propustite da podelite praznični duh sa svima onima koji su vam najviše značili tokom cele godine.

Izaberite Super sve plus paket i prepustite Supernovi da ove praznike učini najradosnijim do sad! Požurite do najbliže Supernova poslovnice i obezbedite svoj paket po promotivnoj ceni od 1 dinar za prvih 6 meseci ili bez ugovorne obaveze za sve nove korisnike.

Baš je super kada napravimo super izbor!

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR