недеља, јул 21, 2024
NaslovnaINFOIz Ministarstva zaštite životne sredine 7 miliona dinara za TO Prijepolje

Iz Ministarstva zaštite životne sredine 7 miliona dinara za TO Prijepolje

Na Javni poziv Ministarstva za zaštitu životne sredine koji se odnosi na zaštitu zemljišta kao prirodnog resursa TO Prijepolje konkurisala je kao nosilac projekta i dobila tražena sredstva u punom iznosu od 7 miliona dinara.

Projekat se odnosi na sanaciju zemljišta od erozije i rekultivaciju istog. Bit će realizovan na Ravnama koje je u nekom prethodnom periodu služilo kao izletište i s ovim projektom bit će vraćena njegova turistička namjena. Projektom je predviđena izgradnja eko parka, adrenalinskog sadržaja s trim stazama za najmlađe sugrađane ali i sa sadržajima za starije.

Zahvalnost za dobijanje sredstava i realizaciju projekta iz TO v. d. direktorica Ilda Colovic upućuje Ministarstvu zaštite životne sredine i ministrici Ireni Vujović na podršci i odobrenim sredstvima ,ali prije svega zahvaljuje potpredsjedniku Skupštine R Srbije akademiku Muameru Zukorliću, šefu poslaničke grupe SPP- USS Samiru Tandiru i narodnom poslaniku Krstu Janjuševicu. Zahvaljujući njima, kako ističe, imali su ugovorene sastanke i mogućnost prezentacije projekta.

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR