уторак, април 23, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEI tako, sve pobede za kraj ligaškog dela ŽKK MILEŠEVKA

I tako, sve pobede za kraj ligaškog dela ŽKK MILEŠEVKA

I tako, sve pobede za kraj ligaskog dela. Rezultat 63-70 /15-19,17-15,13-26,18-10/.Nisu vredele ni dve nesportske licne koje je sudijski par dosudio mladoj Cvijović od kojih jedna jeste bila. Nisu vredeli ni nedosudjeni faulovi nad Natašom, Melanijom a čuli su se i na tribinama.

Čestitke idu i protivničkoj ekipi Ča basket na velikoj borbenosti i želji da nam nanesu prvi i jedini poraz u ovoj sezoni. Ipak, iako oslabljene neigranjem nekoliko prvotimki, pa tim famoznim „nesportskim“ greškama, deteta od 13 godina, naše devojke predvođene najboljom sportistkinjom Prijepolja Natašom Bučevac, Melanijom Dragutinović i Mukladžija Edinom nisu dozvolile iznenađenje.

Nije bitno, mi moramo da popravimo formu i igru pred play off i utakmicu protiv glavnog konkurenta za ulazak u rang vise, ekipe Paraćina. Utakmice play offa se igraju već sledećeg vikenda. Mi našu utakmicu igramo u nedelju u 16,30h a protiv koga to ćemo tek da vidimo jer se ne zna ko iz druge grupe želi da igra play off. Najbolja kod protivničke ekipe je bila mlada Isidora Tripković, ne samo zbog postignutih 34 poena već i zbog kompletnog učinka na terenu. Ganihodžić 3, Bučevac 33, Dragutinović 20, Cvijović 6, Mukladžija 4, Petaković, Šunjevarić 4, Mandić.

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR