петак, април 19, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEHumanitarna akcija za Aminu „Zajedno možemo mnogo“

Humanitarna akcija za Aminu „Zajedno možemo mnogo“

U četvrtak, 20. juna sa početkom u 14:00 časova na platou Doma kulture u Prijepolju biće organizovana humanitarna akcija pod sloganom „Zajedno možemo mnogo“.

Akciju za ponovnu pomoć u lečenju male Amine Mulaganović koja boluje od teške neuro-muskularne bolesti, spinalne mišićne atrofije tipa 2, Kancelarija za mlade opštine Prijepolje organizuje zajedno sa Tehničkom školom i svojim volonterima.
Akcija koju ćemo realizovati u četvtak je osmišljena tako da će taj dan volonteri prodavati suvenire koje su sami izradili specijalno za ovu akciju i balone za najmlađe posetioce koji će imati posebnu poruku.
Takođe saradnici na ovoj humanitarnoj akciji biće i Tehnička škola zajedno sa svojim učenicima koji su udruženi sa svojim profesorima osmislili i sašili sjajne artikle koje će prodavati. Na samoj akciji će biti i postavljen ram za slikanje i svako ko bude želeo može se slikati i na taj način pomoći našoj sugrađanki. Svakako na platou Doma kulture biće postavljena i kutija za dobrovoljne priloge za one koji žele da pomognu maloj Amini, a nisu raspoloženi za slikanje ili da nešto kupe.

Prijepolje INFO

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR