понедељак, јул 22, 2024
NaslovnaPOLITIKAHodžić: Mislim da je Prijepolje jedini grad koji u ovom obimu neregularnosti...

Hodžić: Mislim da je Prijepolje jedini grad koji u ovom obimu neregularnosti pokušaja trgovine glasovima u atmosferi pijačnoj dočekuje izbore

Nosilac liste “Zajedno za Prijepolje” Esad Hodžić održao je konferenciju za novinare na temu – moguće neregularnosti, podmićivanje birača, kupovina glasova na predstojećim izborima.

-Ja mislim da je Prijepolje jedini grad koji je u ovom obimu neregularnosti i da u pijačnoj atmosferi pokušaja trgovine glasovima dočekuje izbore. Ja sam o tome govorio na završetku prošlih izbora, gde smo ukazivali da će Prijepolje biti u velikom problemu, pogotovu oni delovi koji su dozvolili da se naprave pijačne tezge na kojima se trgovalo glasovima. Sada imamo sličnu situaciju gde smo obilaskom teritorije opštine Prijepolje uvideli isti način i pokušaj da se građani podmite da bi dali svoj glas određenoj političkoj partiji. Samo je nejasno zašto i kako partije koje su bile na vlasti moraju opet da kupuju glasove”, kaže Esad Hodžić, nosilas liste “ Zajedno za Prijepolje “ i dodaje da su danas podneli ihformaciju i zahtev da reaguje Mup. Opširnije pogledajte u Video prilogu:

Prijepolje INFO

 

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR