среда, мај 29, 2024
NaslovnaNOVA VAROŠEkipe na terenu, čisti se sneg

Ekipe na terenu, čisti se sneg

Sneg koji od sinoć pada velikim intezitetom u opštini Nova Varoš dostigao je visinu i do pola metra, dok ga u planinskim predelima ove opštine ima i više, zbog vetra koji duva pa pravi velike snežne nanose.

„Za sada imamo dosta putnih pravaca koji su neprohodni, pokušavamo da održimo prohodnim puteve u gradu i puteve prvog prioriteta do Božetića-Štitkova, Lipe, Drmanovića, RH Centara, čiste se i ulice drugog i trećeg prioriteta kao i Turistička zona Zlatara. Ukoliko bude bilo potrebe za hitnim slučajevima, mehanizacija će početi sa čišćenjem po prioritetima“- rekao je za Radio Zlatar, Dejan Grbić, rukovodilac odeljenja za investicije Opštine Nova Varoš- dodajući da sneg koji pada bez prestanka, ali i pojačan vetar prave namete u planinskim predelima.

Na gradskim ulicama snega za sada ima, ekipe JKP su na terenu i čiste sneg prvog prioriteta.

„Ekipe su od juče na terenu, prvi prioritet je očišćen a drugi i treći još uvek nije. Blagovremeno kada budu prestale padavine krenuće se i u čišćenje putnih pravaca trećeg prioriteta, s obzirom da se drugi drži za sada pod kontrolom“ – rekla je za Radio Zlatar direktorka JKP „ 3. Septembar“ Suzana Šuljagić.

Izvor:Zlatarpress.rs

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR