четвртак, јун 13, 2024
NaslovnaPRIJEPOLJEDanas sunčano i toplo, a evo kada nas očekuje kiša

Danas sunčano i toplo, a evo kada nas očekuje kiša

VREME DANAS

Sunčano i toplo. Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od 15 do 20, najviša od 30 do 34 stepena.

VREME NAREDNIH DANA

Sutra ujutro i pre podne u većem delu pretežno sunčano. Na severu Vojvodine naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom, koje će se posle podne i uveče proširiti na zapadne i centralne krajeve uz skretanje vetra na severozapadni pravac, samo će se na krajnjem jugu i jugoistoku zadržati suvo i veoma toplo. Lokalno se očekuju grad i jak vetar u zoni pljuskova. Najniža temperatura od 14 do 23, a najviša od 30 na severu do 36 stepeni na jugu i istoku Srbije. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa gradom i količinom padavina ≥ 10 l/m² u periodu do 3h, verovatnoća: 90%. Tmax ≥ 35 stepeni, verovatnoća: 90%.

U ponedeljak promenljivo oblačno i malo svežije, na severu uglavnom suvo, a u ostalim krajevima povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od 15 do 20, a najviša od 25 do 30 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa količinom padavina ≥ 10 l/m² u periodu do 3h, verovatnoća: 80%.

U utorak promenljivo oblačno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će posle podne, uveče i noću biti obilniji na jugozapadu i jugu Srbije. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 14 do 18, a najviša od 25 do 30 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa količinom padavina ≥ 30 l/m² u periodu do 12h, verovatnoća: 70%.

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR