недеља, април 21, 2024
NaslovnaCRNA HRONIKAČetvoro putnika izgorelo u sudaru autobusa i kamiona između Kuršumlije i Prokuplja

Četvoro putnika izgorelo u sudaru autobusa i kamiona između Kuršumlije i Prokuplja

Sudar se dogodio kod mesta Barlovo

Četvoro putnika stradalo je u stravičnom sudaru autobusa i kamiona na putu Kuršumlija–Prokuplje jutros oko 6.45. Policija i vatrogasci zatekli su četiri ugljenisana tela na mestu nesreće.

Sudar se dogodio kod mesta Barlovo. Sudarili su se autobus Nišekspresa i kamion sa prikolicom. Autobus je išao ka Prokuplju i u jednom trenutku prešao je na suprotnu stranu kolovoza i direktno udario u kamion.

– Bio sam iza kamiona, kada je autobus prešao na našu stranu i udario u kamion. Pokušali smo da ugasimo požar koji je započeo iza kabine kamiona. Bio je duboko i nismo mogli da dopremo. Bio je i jedan oficir policije. Oko osam nas je krenulo da izvlači povređene – kaže Ivan Veković za portal Telegraf.rs.

Autobus se potom zapalio i potpuno izgoreo, a unutar autobusa zasad su pronađena tri ugljenisana tela. Četvrti poginuli je vozač kamiona. 

Veković dodaje da se posle desetak minuta požar proširio i na autobus sa putnicima: Bilo je strašno, oko petnaestak ljudi je bilo u autobusu. Pozvao sam hitnu pomoć.

(Telegraf.rs)

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR