Babić: Svi koji loše rade biće smenjeni

U predizbornoj kampanji nosioc liste SNS -a  „Aleksandar Vučić – za našu decu“ sa koalicionim partnerima SPS-a, SRS-a u Prijepolju Vladimir Babić danas je obišao  Žunić Potok , Kotanjsku ulicu i porazgovarao sa meštanima tog naselja. Pred svake izbore političari nas obasipaju obećanjima i optimizmom međutim Babić se u jednom istakao , ako budete nezadovoljni rušite me .

IMG 20200608 162549 scaled - Babić: Svi koji loše rade biće smenjeni          -Nemojte čekati da se mi setimo Vas. Budite  organizovani imajte jasne ciljevima sa jasnim zahtevom ,mi smo tu da Vas primimo. – istakao je Vladimir Babić.

vlcsnap 2020 06 08 18h14m01s948 - Babić: Svi koji loše rade biće smenjeni

Inače meštani Kotanjske ulice decenijama su suočeni sa mnogim infastrukturnim problemima. Putevi neasvaltirani i uništeni u rupčagama. Električna mreža je dotrajala . Kanalizacija skoro da ne postoji. Duboki potok  prekinuo put i prilaz kućama. Meštani će dati glas SNS i koalicionim partnerima, ali očekuju po dolasku na Vlast da pokrenu rešavanje ovih problema sa mrtve tačke.

Inače naš portal je u više navrata pisao o problemima meštana Kotanjske ulice:

Prijepoljska opštinska administracija nekom majka , nekom maćeha

ЕКСКЛУЗИВНА ВЕСТ ; ЗА 5-6 ДАНА ПОЧИЊЕ РЕШАВАЊЕ КОТАЊСКЕ УЛИЦЕ (ДУБОКОГ ПОТОКА)

BEGLUCI ILI KOTANJSKA DANAS BILA BEZ VODE, A INAČE BEZ ASFALTA, KANALIZACIJE

Meštani pored Dubokog potoka strepe od kiše, ugrožene kuće, malinjaci, dvorišta, bašte i vrtovi…OČEKUJU POMOĆ PRIJEPOLJSKE VLASTI ( VIDEO )  

Kotanjska ulica na Kolovratu još otklanja posledice jučašnjeg nevremena

Prijepolje INFO

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply