среда, мај 29, 2024
NaslovnaČITAOCI REPORTERIApel za pražnjenje kontejnera

Apel za pražnjenje kontejnera

Našoj redakciji javili su se građani zgrade na Kolovratu, ispod Doma zdravlja za molbom da objavimo njihov problem što ovim putem činimo u celosti:

Ovo je kontejner kod zgrade na Kolovratu, ispod Doma zdravlja i preko puta osnovne škole Milosav Stiković, kao što i sami možete da vidite tu se skupljaju psi lutalice što ugrožava bezbednost pre svega pacijenata koji dolaze na fizikalnu terapiju, uglavnom sa ortopedskim pomagalima svakodnevno kao i učenika i naravno svih ostalih, ali da kažemo da su oni najugrozeniji.

Pre dva dana smo zvali i molili komunalno da dodje i isprazni kontejner, rekli su da će doci sledece nedelje, da zlo bude vece, kontejner je star i dotrajao, iz njega ispada smeće, a u ovaj kontejner smeće bacaju i stanovnici Čadinja i Adžine njive, najmanje stanari zgrade kojoj kontejner pripada Direktor komunalnog preduzeća je rekao da je dužnost gradjana, u ovom slučaju stanara ove zgrade da obezbede kontejner, koji kosta oko 50 hiljada dinara, jer dužnost komunalnog preduzeća je da da odnosi smeće i ništa više. Ne bih nabrajala šta se sve baca u ovaj kontejner i kakve smo grozote imali po dvorištu oko zgrade i gde se sve nalazi smeće koje mačke i psi raznose. Ako biste bili ljubazni da istrazite malo vise o ovome i objavite bili bismo vam veoma zahvalni.Slike su od danas.

Inače zadnjih dana smo i sami primetili da se kontejneri ne prazne redovno i da je smeće razbacano oko kontejnera i ispred same naše redakcije u lukama u ulici Ive Lole Ribara. Stupićemo u kontakt sa komunalnim preduzećem da čujemo i njihovu priču. Izvor informacije poznat redakciji.

Prijepolje INFO

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR