Apel za pražnjenje kontejnera

Našoj redakciji javili su se građani zgrade na Kolovratu, ispod Doma zdravlja za molbom da objavimo njihov problem što ovim putem činimo u celosti:

Ovo je kontejner kod zgrade na Kolovratu, ispod Doma zdravlja i preko puta osnovne škole Milosav Stiković, kao što i sami možete da vidite tu se skupljaju psi lutalice što ugrožava bezbednost pre svega pacijenata koji dolaze na fizikalnu terapiju, uglavnom sa ortopedskim pomagalima svakodnevno kao i učenika i naravno svih ostalih, ali da kažemo da su oni najugrozeniji.

Pre dva dana smo zvali i molili komunalno da dodje i isprazni kontejner, rekli su da će doci sledece nedelje, da zlo bude vece, kontejner je star i dotrajao, iz njega ispada smeće, a u ovaj kontejner smeće bacaju i stanovnici Čadinja i Adžine njive, najmanje stanari zgrade kojoj kontejner pripada Direktor komunalnog preduzeća je rekao da je dužnost gradjana, u ovom slučaju stanara ove zgrade da obezbede kontejner, koji kosta oko 50 hiljada dinara, jer dužnost komunalnog preduzeća je da da odnosi smeće i ništa više. Ne bih nabrajala šta se sve baca u ovaj kontejner i kakve smo grozote imali po dvorištu oko zgrade i gde se sve nalazi smeće koje mačke i psi raznose. Ako biste bili ljubazni da istrazite malo vise o ovome i objavite bili bismo vam veoma zahvalni.Slike su od danas.

Inače zadnjih dana smo i sami primetili da se kontejneri ne prazne redovno i da je smeće razbacano oko kontejnera i ispred same naše redakcije u lukama u ulici Ive Lole Ribara. Stupićemo u kontakt sa komunalnim preduzećem da čujemo i njihovu priču. Izvor informacije poznat redakciji.

Prijepolje INFO