четвртак, фебруар 29, 2024
NaslovnaINFOAMSS: Pojačan saobraćaj na putevima u Srbiji i na graničnim prelazima

AMSS: Pojačan saobraćaj na putevima u Srbiji i na graničnim prelazima

Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je da je saobraćaj pojačan na svim važnijim putnim pravcima, kao i na graničnim prelazima.
AMSS: Pojačan saobraćaj na putevima u Srbiji i na graničnim prelazimaFoto: 021.rs
Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “ Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije od 17.15, putnička vozila na ulazu u zemlju čekaju sat vremena na prelazu Horgoš 2, a na prelazu Sremska Rača zadržavanje je 30 minuta i na ulazu i na izlazu.

Na Preševu putnički automobili i autobusi na izlazak iz zemlje čekaju 25 minuta.

Radovi na deonicama nekih putnih pravaca

Na deonici petlja Zmaj – petlja Aerodrom, smer ka Šidu, sutra od 9 do 16 časova, radovi na redovnom održavanju zaštitne odbojne ograde u srednjem pojasu, saopštilo je JP „Putevi Srbije“.

Saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom, preticajna će biti zatvorena u dužini od oko 800 metara.

Pančevački most, do sutra do 5 časova ujutru, radovi na sanaciji dela čelične dilatacione spojnice uzvodne konstrukcije mosta. Saobraćaj će se odvijati desnom saobraćajnom trakom u smeru ka Pančevu.

Nova Pazova, do 27. decembra, radovi na rehabilitaciji kolovoza. Saobraćaj se odvija neometano, uz povremeno kratkotrajno naizmenično propuštanje vozila.

Petlja Požarevac-Mihajlovac, do 29. decembra od 8 do 18 časova, svakog radnog dana osim nedelje, radovi na rehabilitaciji puta. Zatvoren je putni pravac od mesta Mihajlovac do skretanja za Smederevo.

Kokin Brod-Pribojska Banja, do 30. decembra radovi na sanaciji klizišta, uz naizmenično propuštanje vozila semaforskom signalizacijom.

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR