субота, април 20, 2024
NaslovnaINFOПОЗИВ ЗАИНТЕРСОВАНИМ ЛИЦИМА КОЈИМА ЈЕ ПОТРЕБНА ПОДРШКА ПРИ ЗАПОЧИЊАЊУ ИЛИ РАЗВОЈУ СОПСТВЕНИХ...

ПОЗИВ ЗАИНТЕРСОВАНИМ ЛИЦИМА КОЈИМА ЈЕ ПОТРЕБНА ПОДРШКА ПРИ ЗАПОЧИЊАЊУ ИЛИ РАЗВОЈУ СОПСТВЕНИХ ПОСЛОВНИХ ДЕЛАТНОСТИ

У оквиру реализације актуелног првог пројектног циклуса у Пријепољу „ Помоћ при запошљавању и самозапошљавању угрожених група“, немачка организација Хелп најављује информативне састанаке за све којима је потребна подршка у започињању или развоју пословних делатности.

Позивају се сви заинтересовани, првенствено незапослени, који желе да себи и својим породицама обезбеде редован извор прихода да искористе ову могућност и пристуствују једној од презентација пројекта, које ће се одржати у уторак, 14. децембра 2021. године, у 13 часовау сали зграде општинске управе, ул. Трг братства и јединства бр .1 , Пријепољеи у четвртак , 16. децембра 2021. године, у 13 часовау сали зграде опшинске управе, ул. Трг братства и јединства бр. 1, Пријепоље

На презентацији ће бити доступне детаљне информације о пројекту, начину и условима пријављивања, као и пријавни формулари за конкурисање.

Подршка у оквиру Хелп-овог програма, биће пружена оним лицима која задовоље социјалне и економске критеријуме. Критеријуми омогућавају селекцију реалних и одрживих малих бизниса, којима ће кроз пројекат бити пружена подршка у опреми у вредности од 2.000,00 евра, пакет пословних обука (бизнис план, маркетинг и менаџмент), стручне обуке за релевантне делатности, и саветодавна стручна подршка унапређењу развоја малих бизниса.

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR