петак, март 29, 2024
NaslovnaINFOМЕМОРАНДУМ О САРАДЊИ СА СКГО У ОКВИРУ ПРОГРАМА „ПОДСТИЦАЈНО РОДИТЕЉСТВО КРОЗ ИГРУ“

МЕМОРАНДУМ О САРАДЊИ СА СКГО У ОКВИРУ ПРОГРАМА „ПОДСТИЦАЈНО РОДИТЕЉСТВО КРОЗ ИГРУ“

Дана 13.06.2022. године у свечаној сали Палате Србије председник општине Пријепоље господин Владимир Бабић потписао је меморандум о сарадњи са СКГО у оквиру програма „Подстицајно родитељство кроз игру“. Потписивању је присуствовала директорица Центра за социјални рад Пријепоље Рада Дивац.
Пре потписивања Меморандума одржан је национални скуп „Отворимо широм врата, улазе мама и тата“ који је спроведен у организацији Министарства за бригу о породици и демографију уз подршку УНИЦЕФ-а и СКГО-а.
Част да отвори скуп имао је Радомир Дмитровић, министар за бригу о породици и демографију. Присутнима су се затим обратили : Дејана Костадинова, директорица УНИЦЕФ-а у Србији, доц.др.Предраг Саздановић, државни секретар у Министарству здравља , Чедомир Ракић, државни секретар у Министарству државне управе и локалне самоуправе, проф.др.Славица Ђукић Дејановић, специјална саветница председнице Владе Републике Србије за агенду одрживог развоја 2030 и Никола Тарбук, генерални секретар СКГО.
Након њиховог обраћања организована је додела плакета пилот градовима и представницима конзорцијума за програм подстицајно родитељство од стране управног одбора програма.
Сутрадан је одржана целодневна радионица за директоре центара за социјални рад, представнике дома здравља, предшколских установа и координаторе локалних самоуправа. Из општине Пријепоље радионици су присуствовали : Рада Дивац, директорица ЦСР Пријепоље, Виолета Тошић, директорица ПУ „ Миша Цвијовић“ , Јела Посркача испред локалне самоуправе и Др Јасмина Гачевић, лекар опште праксе дома здравља Пријепоље.

286950595 142798158341294 3333088707821423858 n
https://prijepolje.ls.gov.rs
PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR