петак, април 19, 2024
NaslovnaINFOАНА БРНАБИЋ,ПРЕДСЕДНИЦА ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ, 6. ЈУЛА ОТВАРА МОСТ У ШАРАМПОВУ...

АНА БРНАБИЋ,ПРЕДСЕДНИЦА ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ, 6. ЈУЛА ОТВАРА МОСТ У ШАРАМПОВУ ЗА САОБРАЋАЈ

Општина Пријепоље свој дан обележава 7. јула а низом активности од 01. до 10. јула биће уприличен богат културни, забавни и спортски програм. Најзначајније активности којима ће овај датум бити обележен су отварање моста у Шарампову за саобраћај и завршетак рекултивације несанитарне депоније Стањевине. Том приликом, председник општине Пријепоље Владимир Бабић, је 06. јула најавио долазак премијерке Ане Брнабић, која ће и званично пустити у саобраћај мост у Шарампову. „Реконструкција моста у Шарампову је започета пре више од три године и пратиле су је многобројне препреке у реализацији.

Коначно је дошло време да овај мост пустимо у саобраћај и овом приликом се захваљујем надлежним државним институцијама и Влади Републике Србије на издвојеним средствима за овај важан инвестициони пројекат за грађане наше општине. Укупну вредност за изградњу моста у Шарампову је финансирала Влада Република Србија преко Канцеларије за управљање јавним улагањима.

Изражавам велико задовољство и захвалност премијерки Ани Брнабић, која ће 6. Јула посетити нашу општину и том приликом пустити у саобраћај Шарамповски мост“- истакао је Владимир Баби

Opština Prijepolje – Zvanična stranica

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR