уторак, октобар 22, 2024
NaslovnaINFOОсветљено Насеље Виницка

Осветљено Насеље Виницка

На иницијативу локалне самоуправе општине Пријепоље, у насељу Виницка, које броји око 350 становника, постављена је нова јавна расвета. Овај значајан пројекат, укупне вредности око 5 милиона динара, званично су у рад пустили председник општине Драго Попадић и његов заменик Елвин Бањица, уз присуство начелника општинске управе Миодрага Ћубића и његових сарадника.

Мештани Виницке, који су ову инвестицију чекали годинама, нису крили своје одушевљење. Са поносом и узбуђењем дочекали су укључење расвете, а поједини грађани су ову посебну прилику прославили и ватрометом. „Коначно је наш крај осветљен! Ово је велика ствар за нас, а посебно за нашу децу која сада могу сигурно да се крећу улицама“, истакли су задовољни мештани.

Радост у овом делу Велике Жупе наставиће се и у наредним данима, јер ће расвету ускоро добити и засеоци Параћи и Малешићи. Да се у Великој Жупи не стаје са радовима, доказују и недавно очишћена шеталишта, излетишта и видиковци, што додатно побољшава квалитет живота свих становника овог подручја.

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR