Servis trimera kosačica testera – INFO Prijepolje

0

INFO – servis trimera, kosačica i testera se bavi popravkom i servisiranjem baštenskih mašina i alata za održavanje travnatih površina i vrtova. Nalazimo se na dve lokacije – u ulici Ive Lole Ribara bb 2 i u  Velikoj Župi.

Našim klijentima nudimo usluge servisa i popravki:

  • – kosilica za travu (motornih, samohodnih),
  • – trimera za travu,
  • – trimera za živu ogradu,
  • – testera,
  • – atomizera,
  • – duvača lišća,
  • – svih baštenskih mašina i alata za održavanje bašte.

U našem servisu ćemo uspešno i brzo otkloniti sve kvarove na Vašoj mašini ili alatu. Servisiramo proizvode kako renomiranih svetskih proizvođača baštenske opreme i alata (Husqvarna, Viking, Einhel, MTD, Stihl, Garden Master,Villager, Womax.Demon..), tako i svih drugih amaterskih mašina.

Servis  se bavi servisom, odrzavanjem i popravkom motornih testera, trimera. Prodaja rezernih delova, ugradnja delova, zamena lanaca, ciscenje karburatora, zamena dizni, ulje za mesavinu, uputstvo i saveti za upotrebu.

Često se dešava da ljudi neke sitne nepravilnosti u radu svoje baštenske mašine u potpunosti zanemare, a to posle dovede do ozbiljnijih kvarova. Zato je bitno pravovremeno kontaktirati servis i sprečiti veći kvar i skuplju popravku. INFO servis raspolaže sa velikim brojem rezervnih delova što ubrzava rad servisa alata i mašina.

Kako bi Vaša mašina ili baštenski alat radio besprekorno, pobrinuće se Servis trimera, kosačica, testera – Info.

Pozovite nas i na vreme sprečite kvar Vaše baštenske opreme i alata.

Servis trimera, kosačica, testera – INFO
Ive Lole Ribara bb Luke , Velika Župa, Prijepolje, Srbija tel: 065/4444-054

Kvalitet jednog proizvoda procenjuje se na osnovu najrazličitijih parametara. Jedan od njih je i mogućnost servisiranja proizvoda u garantnom i vangarantnom roku, kao i mogućnost nabavke originalnih rezervnih delova.

Naš servis ima veliko iskustvo i znanje koje je neophodno za što efikasnije otklanjanje najrazličitijih problema. Info servis  se konstantno širi i unapređuje, a cilj je zadovoljstvo naših kupaca i mušterija. U Info servisu  možete izvršiti popravku Vašeg uređaja i nabaviti originalne rezervne delove, sve na jednom mestu.

Servis trimera, kosačica, testera – INFO
Ive Lole Ribara bb Luke , Velika Župa, Prijepolje, Srbija tel: 065/4444-054

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име