субота, 9 децембра, 2023
HomeINFOJanjušević: Neće biti povećanja cena komunalija u Prijepolju

Janjušević: Neće biti povećanja cena komunalija u Prijepolju

Građani Prijepolja ubuduće bi mogli da plaćaju odvoženje smeća skuplje za čak 70 odsto, grejanje za 50 a vodu za piće 37 odsto. Opštinsko veće dalo je “blagoslov” na zahtev JKP „Lim“ iz Prijepolja da se povećaju cene komunalija i ovaj predlog naćiće se pred odbornicima na prvom narednom skupštinskom zasedanju planiranom za sredinu septembra. Nezadovoljni ovom odlukom, žitelji Prijepolja negodiuju a neki najavljuju da su spremni i na proteste.

Kako na planirano povećanje cena u Prijepolju gledaju u najjačoj stranci u zemlji pitali smo člana predsedništva Srpske napredne stranke i narodnog poslanika Krsta Janjuševića. On navodi, da odbornici naprednjaka neće podržati nepromišljenu odluku Opštinskog veća i Komunalno preduzeća da se ionako visoke cene komunalija u Prijepolju još više povećaju.

– Ono što sigurno mogu da potvrdim je da ova nepromišljenja i neodgovorna odluka Оpštinskog veća neće imati podršku odbornika Sprske napredne stranke i potvrdu iste u Skupstini opštine Prijepolje. Nakon sastanka stranačkih organa i dodatnih konsultacija sa svim političkim predstavnicima u Prijepolju u narednim danima, javnost ćemo obavestiti o daljim zajedničkim koracima. Naš cilj je opšte dobro za građane i nećemo dozvoliti da pojedinci svoju neodgovornost i nestručnost nadoknađuju povećanjem cena i nameta građanima u opštini gde su cene komunalija i pre planiranog povećanja bile među najvećim u Zapadnoj Srbiji – kazao je za “PP Mediu” Janjušević.

Izvor; PP MEDIJA

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR