четвртак, април 25, 2024
NaslovnaINFOСИНЕРГИЈОМ ДО ДОДАТНЕ ВРЕДНОСТИ

СИНЕРГИЈОМ ДО ДОДАТНЕ ВРЕДНОСТИ

Као председник општине Пријепоље и тренутног ангажмана који обављам овом функцијом , желим да се захвалим госпођици Шејли Рондић на прихваћеној сарадњи у вези са заједничком идејом уређења и реконструкције Парка Народних хероја. Верујем да заједничким деловањем, сарадњом и координираним радом можемо створити боље шансе за живот у нашем Пријепољу.

Сматрам да је Парк Народних хероја неправедно запостављен и да му морамо вратити димензију и садржај које заслужује. Недопустиво је да наш град нема ниједан уређен простор са садржајем за децу, рекреацију одраслих, простор за мирни боравак наших суграђана као и садржаје намењене спортистима. Простор Парка Народних хероја је изванредна локација која би могла имати све поменуте садржаје и у складу са том идејом контактирали смо Шејлу Рондић како бисмо заједничким снагама направили идеју за његово уређење. Радује ме чињеница да једна тако млада особа има јасно издефинисане циљеве до постизања сопственог успеха и честитам јој на постигнутом успеху у оквиру рада који је проглашен за најбољи у категорији “Developer of the Year: Residential“.Још већи понос делим, јер је она наша Пријепољка која је спремна дати свој допринос за боље Пријепоље. Верујем у нашу сарадњу и идеје. Посебно ми је драго што ћемо јој дати подршку у њеном даљем раду и плановима да Идејно решење Парка Народних хероја представи у оквиру свог учешћа у Београду.

Овим путем желим да пружим подршку свим нашим Пријепољцима који широм света дају своје уметничко, научно, спортско и свако друго учешће представљајући наше Пријепоље на најбољи могући начин. Руку сарадње пружамо свим нашим људима који могу својим знањем и искуством помоћи развоју нашег града.

Opština Prijepolje – Zvanična stranica

PROČITAJTE
spot_img
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR