четвртак, јул 25, 2024
NaslovnaINFOОД ИДЕЈЕ КА НОВИМ ДРУШТВЕНИМ АКТИВНОСТИМА

ОД ИДЕЈЕ КА НОВИМ ДРУШТВЕНИМ АКТИВНОСТИМА

Дана 02.03.2022. у сали за састанке општине Пријепоље, на иницијативу начелника Општинске управе, одржан је конститутивни састанак Мултисекторског тима за реализацију програмских активности намењених грађанима општине Пријепоље.

Тим је састављен од представника различитих установа, органа, удружења, истакнутих појединаца из различитих области друштвеног живота (Општинске управе, здравства, социјалне заштите, заштите животне средине, културе, спорта и др.).          

Циљ оснивања тима је ефикасније решавање друштвених проблема и реализација идеја од општег интереса за грађане општине Пријепоље.

На конститутивном састанку, дефинисанe су програмске aктивности које ће бити предмет реализације у наредном периоду. Тим ће приоритетно предузети активности на обнављању манифестације „Радничке спортске игре“ , формирању „Библиотеке на отвореном“ и организацији трибине на тему међурелигијског дијалога.

Мултисекторски тим позива грађане општине Пријепоље да изнесу предлоге и идеје у контакт форми путем ликна.viber slika 2022 03 02 14 18 46 565

https://www.prijepolje.ls.gov.rs/vesti-i-obavestenja/vesti-i-dogadjaji/187-od-ideje-ka-novim-drustvenim-aktivnostima?fbclid=IwAR1Yol9dJuN7a3GtE4VjsbF3hP3VYqm2MB5qFbiuf00jNn6017mJcfQEQgQ

PROČITAJTE
spot_img

POPULARNO

KOMENTAR